TOKO ARTI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 29 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Arti. Meer weten? Ontdek meer

2 nov 2022 om 23:37 Ik had het op tijd geannuleerd en dan geven ze mij de schuld dat ze kosten hebben gemaakt. Heb moeten betalen voor hen kosten. Een roti is niet 3 euro waard!!!!
13 okt 2022 om 17:37 Ik vond de roti die ik besteld had erg lekker . Ik ga hier zeker vaker bestellen. De bezorging was vertraagd door iets met de Thuisbezorgd bezorger. Maar ik was hier dankzij Toko Arti zelf snel van op de hoogte.
12 okt 2022 om 14:00 Supersnel bezorgd, alles lekker warm en wat een heerlijke gerechten. Blij met deze bestelling en zullen zeker nog meerdere volgen. Bijgeleverde sambal was ook superlekker, niet overdreven heet je proeft letterlijk alles nog van je gerecht.
19 aug 2022 om 14:05 Broodjes waren beetje droog, maar prima. Geen hele lekkere Surinaamse broodjes.
11 aug 2022 om 23:09 Na bijna uur wordt ik gebeld (anoniem) met de vraag waar ik bleef…? Degene die ik heb gesproken gaf aan dat zij het gesprek opnam…. Ik wil dat deze toko mijn geld terug stort omdat ik mijn bestelling nooit heb mogen ontvangen!
27 mei 2022 om 21:49 De roti rol was totaal niet lekker. Smaakloos, aardappelen waren hard, na 2 happen weggegooid. De bara Arti leek op de verste verte niet op Arti kip, zat wederom geen smaak aan. 3x niks. Zonde van m'n geld.
9 apr 2022 om 17:42 Normaal altijd lekker, maar dit keer was vrijwel alle kip helaas keihard met stukjes kraakbeen... Heel jammer
29 mrt 2022 om 21:27 eten is prima maar ik hab bruine bonen met zout vlees maar ik moest zoeken naar de bruinen bonen veels te weining
19 feb 2022 om 16:50 Was lekker
18 feb 2022 om 4:30 Snel en lekker.was goed warm
12 feb 2022 om 21:09 Bezorging top op afgesloten tijd.Rotti veels te veel aardappelen te weinig bonen veels te droog en lauw. Niet voor herhaling vatbaar
29 jan 2022 om 19:11 Bezorging was prima. Eten was waardeloos.. nooit meer.